torsdag 13 oktober 2011

Öppen ateljé

Under Kulturnatta på fredag den 14/10 har vi öppet hus i vår ateljé som ligger på Dollargatan 2 i Högsbo. Närmaste spårvagnshållplats är Axel Dahlströms torg. Kom och köp nya numret, drick en öl och lyssna på fräck musik. Öppet mellan 17 och 20.30.


VÄLKOMMEN!


måndag 3 oktober 2011

Vimmelbilder från releasefesten!

Här följer lite bilder från Världens Endes andra relasefest. Ett stort tack till Galleri Oro som lät oss husera i deras ateljé, samt Yo Amoeba, Fattig Tjej och Gladpacket (Ladyfest) som spelade och showade under kvällen!


Världens Ende # 2 ute nu

Temat i det andra numret av text- och serieantologin Världens Ende är löst centrerat kring arbete i det senmoderna samhället. Läs om rut-avdragna pigor, drogmissbrukande oljesanerare, havererade Burger King-karriärer och mycket, mycket mer.

Medverkar gör: Martin Abrahamsson, Björn Ahlén, Henrik Bromander, Ekta, Lisa Ewald, Maja Hansen, Elin Hansson, Siska Humlesjö, Henrik Johansson, Louise Lange, Sandro Müntzing, Jon Mårtensson, Johannes Nilsson, Hanna Petersson, Salka Sandén, Per Ström och Johannes Torstensson.

Pressröster om Världens Ende # 1:

"Världens Ende ger Galago en match (...) en debut som lovar gott inför framtiden"

Elise Karlsson, Svenska Dagbladet

"Tematiskt är den samhällskritiska udden riktad mot det kapitalistiska samhällets uppbyggnad och det som behandlas är oftast ägande i alla dess former - ägande av kroppar, av kärlek, av ting och av medvetenhet (...) Världens Ende är nummer ett vilket indikerar ytterligare nummer av samma kaliber att se fram emot"

Sara Sivre, BTJ-häftetKöp den på Adlibris.