torsdag 29 april 2010

Bilder från SPX 2010.

Under förra helgen var jag, Henrik, Hanna, Jon och Björn i kungliga hufvudstaden för att delta i årets Small Press Expo. Här följer helgens händelser i bilder.

Vid Världens Ende-bordet kunde SPX-besökare inhandla Bromanders seriealbum, Jons cd-singel och diverse seriefanzines av mig, Björn och Sandro.

Under utställningen delade vi ut foldrar med Världens Ende-manifestet i. Foldern innehöll även en outgiven serie och en häftig poster som Kolbeinn uppskattade.

Jag sålde slut "Aggrokultur XI" och har bara kvar tre ex utav "Längst fram i taxin". Här har vi våra kollegor Tobbe och Lisa som var snälla nog att stödja Aggrokulturs verksamhet.

Något som var väldigt roligt (i alla fall för mig som novis på SPX-borden) var att folk ville ha våra verk signerade. Det kändes speciellt att signera fanzines till glada mässbesökare, trevligt branschfolk och närmast sörjande.

Även Hanna fick signerat några seriealbum. Vi hade nämligen celebert besök vid bordet...

Självaste Ron Rege Jr tittade förbi med en present till Hanna och han passade på att plocka upp en av Henriks album (dock inte "tidigt på morgonen" som han bläddrar i på bilden).

2 kommentarer:

  1. Grymma fäääns ni har! Tobbe unt Leez for the win! <3

    SvaraRadera
  2. Grymma som fan! Du är inte så pjåkig själv Frida Ulvegren! Tack.

    SvaraRadera